Nadstandardno zdravstveno zavarovanje – specialisti

Nadstandardno zdravstveno zavarovanje – specialisti vam omogoča hitre dostope do specialistov po vsej Sloveniji. V izogib poslabševanju zdravstvenega stanja zaradi dolgih čakalnih vrst v javnem zdravstu si s sklenitvijo nadstandardnega zdravstvenega zavarovanja zagotovite hitro diagnostiko in čimprejšnji pristop k reševanju zdravstvenih težav. Nadstandardno zdravstveno zavarovanje krije tudi stroške zdravil, predpisanih na beli – samoplačniški recept.

Zakaj ga je dobro imeti?

Nadstandardno zdravstveno zavarovanje v praksi:

Predstavljajte si, da zaradi poškodbe potrebujete magnetno resonanco rame. Dokler zdravniki ne ugotovijo kaj točno je narobe, vas ne morejo zdraviti. Magnetna resonanca je lahko eden ključnih delov postopka pri postavitvi diagnoze.

Vi zaradi bolečin v rami ne morete normalno opravljati svojih dnevnih aktivnosti, hkrati pa potrebujete protibolečinske tablete, ki lahko načnejo vaš želodec. Vaš osebni zdravnik vam izda redno napotnico za magnetno resonanco. Če se na pregled naročite v začetku junija, se vam v marsikateri zdravstveni ustanovi lahko zgodi, da boste dobili datum pregleda šele konec novembra. Z bolečinami v rami boste čakali 5 mesecev le na pregled, lahko pa se odločite za samoplačniški pregled, katerega cena se začne pri 200€

S sklenjenim nadstandardnim zdravstvenim zavarovanjem bi opravili pregled v le nekaj dneh in tako preprečili poslabšanje vašega zdravstvenega stanja zaradi predolgega čakanja na pregled pri specialistu.

Če želite preveriti čakalne dobe zdravstvenih storitev, ki jih potrebujete, lahko to storite TUKAJ.

zdravstveno zavarovanje

Kaj vam nudi nadstandardno zdravstveno zavarovanje – specialisti

Sklenete lahko 2 različni obliki nadstandardnega zdravstvenega zavarovanja. Vsako od njiju ima drugačno kritje.

Zavarovanje z nižjim kritjem vključuje različne vrste specialističnih obravnav ter enostavne diagnostične preiskave (npr. laboratorijske preiskave, rentgen, ultrazvok, EKG) in ambulantne posege kot je punkcija ali odstranitev tujka. Zavarovanje z višjim kritjem vključuje še enodnevne posege in ambulantne rehabilitacije.

Obe vrsti nadstandardnega zdravstvenega zavarovanja krijeta zahtevne diagnostične postopke kot so CT, magnetna resonanca, gastroskopija in kolonoskopija ter stroške zdravil predpisanih na beli recept – do 300€ letno.

Zavarovanje z višjim kritjem vam omogoča, da ga sklenete individualno, družinsko ali kolektivno, z letno zavarovalno vsoto do 30.000€.

Obe zavarovanji vam nudita popolno asistenca pri iskanju primernega specialista za vas, kjerkoli v Sloveniji.

Več o nadstandardnem zdravstvenem zavarovanju za zobe, si lahko preberete TUKAJ.

Izpolni spodnji vprašalnik in Zavarovalko vam bo pripravil ponudbe!

Preberi še ostale članke

 • 26. septembra, 2023

  Zavarovanje zob: 3 razlogi zakaj ga potrebujete

  Kazalo vsebin: 1. Finančna varnost v primeru nepričakovanih stroškov 2. Zavarovanje zob omogoča redne preventivne obiske pri zobozdravniku 3. Boljše splošno zdravje   Ohranjanje zdravih

  Preberi več
 • 4. novembra, 2020

  Katera živila jesti ko zbolite in katerim se je bolje izogniti?

  Katera živila jesti ko zbolite in katerim se je bolje izogniti? Vedno je nadležno, kadar zbolimo. Zamašen nos, vneto grlo, kašljanje, kihanje, vročina in še

  Preberi več
 • 19. avgusta, 2020

  Na kaj morate biti pozorni ko sklepate NEZGODNO ZAVAROVANJE ZA OTROKE?

  Na kaj morate biti pozorni ko sklepate NEZGODNO ZAVAROVANJE ZA OTROKE? Počitnice se bližajo koncu in otroci bodo ponovno sedli v šolske klopi. Pred začetkom

  Preberi več