GRAWE

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico GRAWE preko Zavarovalko.si

Kontakt

ZAVAROVALNICA GRAWE

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico GRAWE preko Zavarovalko.si

GRAWE

Grawe logotip

GRAWE vam ponuja zanesljivo in prilagojeno zavarovanje za vaše vozilo. Ne glede na to, ali potrebujete osnovno avtomobilsko odgovornost, zavarovanje voznika, zaščito potnikov ali kasko zavarovanje, vam GRAWE AVTO zagotavlja pravo rešitev za vaše potrebe.

Zavarovalnica GRAWE ponuja avtomobilsko odgovornost (AO), ki je obvezna in vam nudi zaščito na vseh vaših poteh. Poleg tega je tu tudi zavarovanje voznika (AO plus), ki dodatno skrbi za vašo varnost med vožnjo.

Če potujete z družino ali prijatelji, je zavarovanje potnikov nujno za zagotavljanje njihove varnosti. GRAWE vam omogoča tudi kasko zavarovanje, ki ščiti vaš avtomobil pred različnimi tveganji.

Ne glede na to, ali potrebujete osnovno zavarovanje ali popolno kasko zaščito, GRAWE AVTO vam nudi prilagojene rešitve, ki vam omogočajo, da se osredotočite na uživanje v vožnji, medtem ko se mi ukvarjamo s vašo varnostjo.

Zakaj skleniti zavarovanje z Zavarovalnico GRAWE preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi Zavarovalnica GRAWE, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa z zavarovalnico GRAWE smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro Zavarovalnice GRAWE v preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –
vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Za HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja Zavarovalnica GRAWE:

 • GRAWE zavarovanje nepremičnine in opreme:

Zaščitite svoj dom z zavarovalnico GRAWE pred nepričakovanimi dogodki s posebej oblikovanim GRAWE DOM zavarovanjem. Pokriva nepremičnine, stanovanjske objekte, opremo, premičnine in gospodinjske aparate. Vaše življenjske sanje o lastnem kotičku pod soncem si zaslužijo trajno varnost. GRAWE DOM vam omogoča, da svoj dom zavarujejo pred nepredvidljivimi dogodki, kar vam pomaga ohraniti finančno stabilnost. Uživajte v sladkih skrbeh novega doma, saj se za preostalo poskrbi GRAWE DOM zavarovanje.

To zavarovanje krije različne nevarnosti, vključno s požarom, vremenskimi ujmami, potresom, lomom stekla, izlitjem vode, vlomno tatvino, odgovornostjo ter plazom. GRAWE DOM zavarovanje prinaša številne prednosti, med katerimi izstopajo obsežno kritje, prilagodljivost glede premije in obdobja zavarovanja ter ugodne cene in popusti. S tem zavarovanjem lahko svoj dom zaščitite pred nepričakovanimi dogodki in ohranite njegovo vrednost ter svoj finančni mir.

 • GRAWE nezgodno zavarovanje in kolektivno nezgodno zavarovanje:

Zavarovanje GRAWE NEZGODA vas spremlja 24 ur na dan, kjerkoli ste. S fleksibilnostjo izbire med individualno, družinsko, otroško in druge dodatne možnosti, zagotavlja varnost v primeru nesreče. Kritja vključujejo trajno invalidnost, nezgodno smrt, dnevno nadomestilo, bolnišnično dnevnico, nezgodno rento, nadomestilo za bolečine in več.

Poleg tega zavarovanje ponuja širok spekter kritij, vključno s kritjem pred klopnim meningitisom, limfno boreliozo, otroško paralizo in njenimi posledicami. GRAWE NEZGODA omogoča tudi 24/7 klicni center za nujno zdravniško in osebno pomoč kjerkoli na svetu.

Ne glede na to, ali gre za trajno invalidnost, nezgodno smrt, dnevno nadomestilo, bolnišnično dnevnico, nezgodno rento ali nadomestilo za bolečine, GRAWE NEZGODA Zavarovanje je vaš zanesljiv partner v nepredvidenih trenutkih.

 • GRAWE turistično zavarovanje:

GRAWE TURIST turistično zavarovanje vam omogoča brezskrbno bivanje v tujini.To zavarovanje krije stroške zdravljenja, odpovedi počitnic, odloženega prihoda ali predčasnega odhoda, iskanja in reševanja, izgube prtljage, zamude leta ali ladje ter odgovornosti za morebitno škodo ali uničenje med počitnicami.Če se znajdete v stiski, pokličite 24-urni servisni center, predstavite svoje podatke in številko zavarovalne police ter kraj, kjer ste. Graški strokovnjaki vam bodo pomagali najti najustreznejšo pomoč ter povrnili stroške zdravljenja, iskanja in reševanja na podlagi potrebnih dokazil. Z GRAWE TURIST zavarovanjem lahko brezskrbno uživate v počitnicah, saj vam omogoča, da se osredotočite na uživanje, medtem ko se administrativnih skrbi lotijo strokovnjaki.

 • GRAWE življenjsko zavarovanje:

Zagotovite si finančno varnost in neodvisno prihodnost s klasičnimi življenjskimi zavarovanji iz GRAWE. Življensko zavarovanja je zasnovano tako, da vam nudijo mir duha in stabilnost v življenju. Ne glede na vaše cilje in potrebe, življensko zavarovanje poskrbi za vašo finančno zaščito in varnost.

Z naložbenimi življenjskimi zavarovanji iz GRAWE boste imeli možnost ustvariti stabilne naložbe v enem ali več krovnih skladih. S tem pristopom lahko dosežete rast vašega premoženja, hkrati pa ohranjate varnost in zaščito, ki jo prinaša življenjsko zavarovanje.

 • GRAWE zavarovanje podjetja:

Vsak odgovoren podjetnik želi ustvariti pravilno ravnovesje med finančnim poslovanjem ter varnostjo podjetja in zaposlenih. V konkurenčnem okolju so potrebne inovacije, a tudi zanesljiv partner, ki ga pri nas najdete.

Zavarovanje GRAWE PODJETNIK krije nevarnosti, kot so obratovalni zastoj, vremenske ujme, lom stekla, požar, izlitje vode, plaz, vlomna tatvina ter eksplozija. S prilagodljivo zaščito lahko sami odločate o svojih potrebah.

Poleg osnovnih zavarovanj, obstajajo tudi različna specializirana zavarovanja za druge kategorije.

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z Zavarovalnico GRAWE preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri GRAWE preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in GRAWE zavarovalnica je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo GRAWE zavarovalnic kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica GRAWE je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavrovalnico GRAWE kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica Triglav je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavrovalnico Triglav kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj