GENERALI zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z GENERALI zavarovalnico preko Zavarovalko.si

Kontakt

GENERALI ZAVAROVALNICA

Sklenite zavarovanje z GENERALI zavarovalnico preko Zavarovalko.si

GENERALI zavarovalnica

GENERALI zavarovalnica logotip zavarovalnice

GENERALI zavarovalnica je eden vodilnih globalnih zavarovalnih in finančnih ponudnikov. Z več kot 190 leti zgodovine in prisotnostjo v več kot 50 državah, zavarovalnica Generali ponuja svojim strankam zaupanje in stabilnost. Njihova vizija je “Biti prva izbira za stranke”, kar odraža njihovo predanost zagotavljanju izjemnih storitev.

Generali zavarovalnica je vodilna zavarovalnica v Sloveniji, del Skupine Generali, ki je med največjimi svetovnimi ponudniki zavarovanj. Delujejo že od leta 1997 in imajo skoraj 200-letno tradicijo kot ena vodilnih zavarovalniških skupin v Evropi. S svojimi 71.000 zaposlenimi so prisotni v 50 državah in povezujejo 61 milijonov strank po vsem svetu.

Njihovo poslanstvo je zagotavljati varen vsakdan in biti vseživljenjski partner za stranke v vseh obdobjih življenja. Ponujajo celovito in kakovostno ponudbo zavarovanj in storitev preko več kot 300 prodajnih mest in več kot 700 zavarovalnimi zastopniki po Sloveniji.

Glavne prednosti zavarovanj Generali so učinkovito reševanje škodnih zahtevkov in asistenca. Njihova ponudba obsega premoženjska, zdravstvena, nezgodna, življenjska in pokojninska zavarovanja. Prav tako se ukvarjajo z upravljanjem premoženja in finančnim svetovanjem preko Generali Investments.

Generali zavarovalnica je prepoznaven po svojem simbolu, krilatem levu svetega Marka z odprto knjigo. Zavezani so trajnostni rasti in gradnji pozitivnih učinkov za družbo, okolje in svoje deležnike. Z več kot 25-letno prisotnostjo na slovenskem trgu so si pridobili zaupanje strank ter so prepoznani kot zanesljiva in inovativna zavarovalnica.

Zakaj skleniti zavarovanje z Zavarovalnico GENERALI preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi GENERALI zavarovalnica, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa z GENERALI zavarovalnico smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Oseben pristop: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži oseben pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro GENERALI zavarovalnice preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –
vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

ZA HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja GENERALI zavarovalnica:

 • GENERALI zavarovanje za vozila

GENERALI zavarovalnica ponuja različna zavarovanja za vozila, prilagojena potrebam voznikov. Njihova široka ponudba avtomobilskih zavarovanj omogoča izbiro tistih, ki najbolj ustrezajo vrednosti avtomobila, življenjskemu slogu in izkušnjam voznika. Z Avto asistenco so stranke zavarovane za primere nevoznosti vozila zaradi okvare, nezgode, težav s ključi ali gorivom, tako doma kot v tujini. Za mlade voznike z manj kot 3-letnimi izkušnjami je na voljo zavarovanje “Moja prva avto polica,” ki nadomesti doplačila za mladega voznika. Prav tako ponujajo zavarovanja za motorne kolesarje, kolesarje in uporabnike mikromobilnih sredstev, kot so kolesa, skiroji, invalidski vozički in električna mobilna sredstva.

 • GENERALI zavarovanje nepremičnine in opreme

GENERALI zavarovalnica z zavarovanje PaketDom ponuja celovito zaščito za vaš dom in premičnine v njem. Namenjeno je lastnikom in najemnikom stanovanjskih nepremičnin ter vključuje kritje za različne nevarnosti, kot so požar, vihar, vlom, poplave, potres in podobno. Poleg osnovnega kritja lahko dodatno zavarujete druge stvari, kot so družinski člani, hišni ljubljenčki, pomožni in kmetijski objekti ter glasbila. Zavarovanje je enostavno skleniti, prijaviti škodo in prilagoditi glede na vaše potrebe. Poleg tega so na voljo tudi dodatna zavarovanja, kot so odgovornost zasebnika, potresno zavarovanje in zavarovanje za oddajanje stanovanja v najem. Ugodnost vključuje 25 % prenosa plačane letne premije na naložbeno zavarovanje ob sklenitvi zavarovanja PaketDom za 10 let.

 • GENERALI zdravstveno zavarovanje

GENERALI zavarovalnica nudi moj zdravstveni kasko, ki je paket zdravstvenih zavarovanj, ki vam omogoča celovito zaščito in prilagodljivo pokritost za vaše zdravje. Poleg obveznega zdravstvenega zavarovanja vključuje tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje, zavarovanje Specialisti z asistenco, dodatno zavarovanje Zdravil – razširjeno kritje in dodatno zdravstveno zavarovanje Raki. S temi zavarovanji si zagotovite hitrejši dostop do zdravnikov specialistov, diagnoze, zdravljenja in rehabilitacije ter finančno varnost v primeru bolezni ali nezgode. Paket vam omogoča tudi številne ugodnosti, kot so popusti na posamezna zavarovanja ob hkratni sklenitvi več zavarovanj ter popusti za člane družine.

 • GENERALI nezgodno zavarovanje

GENERALI zavarovalnica vam nudi nezgodna zavarovanja s katereimi si zagotovite finančno varnost v primeru manjših ali hujših nezgod, ne glede na kraj, kjer se nezgoda zgodi. Ta zavarovanja vključujejo nezgodno zavarovanje otrok in mladine ter individualno/družinsko nezgodno zavarovanje, ki vam pomaga prilagoditi življenjske razmere v primeru invalidnosti. Zavezanost k odgovorni skrbi za svoje bližnje vam omogoča, da se lahko z nezgodnim zavarovanjem zavarujete 24 ur na dan. Z izbiro primernega nezgodnega zavarovanja boste zagotovili varnost in uspešno zdravljenje vaših otrok ter finančno zaščito vaše družine v primeru nezgode.

 • GENERALI turistično zavarovanje

GENERALI zavarovalnica z zavarovanjem za tujino nudi celovito zaščito med vašim počitnikovanjem ali potovanjem v tujini. Poleg kritja za bolezni in nezgode v tujini, je vključeno tudi COVID kritje brez doplačila. Zavarovanje TUJINA Osnovno zagotavlja povračilo stroškov zdravljenja v tujini ter 24/7 pomoč Asistenčnega centra v slovenščini, ki vključuje medicinsko osebje. K osnovnemu kritju lahko po želji dodate še različna dodatna kritja, kot so TUJINA Potovanje, TUJINA Nezgoda, TUJINA Odgovornost, TUJINA Odpoved, TUJINA Prekinitev in TUJINA Kartice. Zavarovanje je namenjeno turistom, popotnikom, poslovnim potnikom, delavcem, študentom in dijakom ter tudi starejšim od 75 let in tujcem, ki so v Sloveniji kot obiskovalci ali delavci. Asistenčni center nudi 24-urno pomoč in krije stroške nujnega zdravljenja, medicinske oskrbe, zdravil, prevoza in drugih storitev. Zavarovanje TUJINA z asistenco nudi več prednosti kot Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, saj vključuje tudi kritje stroškov v zasebnih bolnišnicah, kritje prevoza v domovino ter 24-urno asistenco v slovenščini. Poleg osnovnega kritja TUJINA Osnovno, lahko zavarovanje dopolnite s številnimi dodatnimi kritji in zavarovalnimi vsotami, ki vam omogočajo celovito varnost na potovanjih v tujini.

 • GENERALI življenjsko zavarovanje

GENERALI zavarovalnica nudi življenjska zavarovanja katera omogočajo zaščito vaše in prihodnosti vaše družine. Namenjena so vsem od 14 do 80 let in se prilagajajo vaši življenjski situaciji. Mladi lahko zavarovanje izkoristijo za premagovanje izgube dohodka ali težke bolezni, družine pa za nadomestilo izgubljenega prihodka. V jeseni življenja lahko zavarovanje zagotovi dodatek k pokojnini ali sredstva, ki jih lahko zapustite potomcem. Obstajajo različne vrste življenjskih zavarovanj, med drugim življenjsko zavarovanje Moj življenjski kasko, Varna leta, Življenjska zavarovanja z varčevanjem (Moj življenjski bonus, Enkratni življenjski bonus, Zlata leta) ter Zavarovanje za primer brezposelnosti, ki omogoča finančno pomoč v primeru izgube zaposlitve.

GENERALI zavarovalnica poleg osnovnih zavarovanj, ponuja tudi različna specializirana zavarovanja za druge kategorije, med njimi so:

 • Živali

Zavarovanje za vaše hišne ljubljenčke, ki vam nudi finančno zaščito v primeru nezgod ali bolezni vaših živali.

 • Plovila

Zavarovanje za vaše plovilo, ki vam nudi kritje v primeru nezgod, poškodb ali tatvine.

 • Letala

Zavarovanje za letala, ki nudi kritje v primeru nezgod, škode ali odgovornosti.

 • Posevki in plodovi

Zavarovanje za kmetijske pridelke, ki vam nudi finančno varnost v primeru izpada pridelka zaradi naravnih nesreč ali drugih neugodnih dogodkov.

 • Glasbila

Zavarovanje za vaša glasbila, ki vam nudi finančno zaščito v primeru poškodb, tatvine ali drugih nepredvidenih dogodkov, povezanih z glasbili.

GENERALI zavarovalnica predstavitev zavarovanj, ki jih ponujajo.

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z GENERALI zavarovalnico preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri Generali preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Poleg tega smo vedno na voljo za dodatna vprašanja ali pojasnila, tako da boste lahko s polnim zaupanjem in informiranostjo sklenili svoje zavarovanje.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in GENERALI zavarovalnica je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo GENERALI zavarovalnic kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanje

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in GENERALI zavarovalnica je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo GENERALI zavarovalnic kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj