PRVA zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z PRVA zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Kontakt

PRVA zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico PRVA preko Zavarovalko.si

PRVA zavarovalnica

Zavarovalnica PRVA logotip

PRVA zavarovalnica je del zavarovalniškega holdinga Skupina PRVA in je ena izmed petih hčerinskih družb te skupine. Osredotoča se na osebna zavarovanja, ki so oblikovana za zagotavljanje varnosti in finančne zaščite posamezniku in njegovi družini skozi različna življenjska obdobja. Strankam svetujejo, naj življenje postavijo na prvo mesto in poskrbijo za varnost svojih najdražjih z riziko življenjskimi zavarovanji in naložbenimi življenjskimi zavarovanji.

Zdravje je ključna vrednota, zato PRVA zavarovalnica od leta 2018 posebno pozornost namenja kakovostnim nadstandardnim zdravstvenim storitvam in dodatnim zdravstvenim zavarovanjem. Dodatno, PRVA zavarovalnica je ena izmed vodilnih ponudnikov prostovoljnega dodatnega pokojninskega zavarovanja v Sloveniji, s skrbnim upravljanjem pokojninskih skladov, ki so od leta 2021 pod okriljem PRVA Pokojninske družbe.

Strankam nudijo osebno svetovanje in kakovostno uporabniško izkušnjo. Zavezani so k transparentnemu poslovanju, pri čemer poslovanje nadzira Agencija RS za zavarovalni nadzor.

Njihovo poslanstvo je ponuditi strankam dodatno zaščito skozi vsa življenjska obdobja, ozaveščati partnerje o pomembnosti prevzemanja odgovornosti za prihodnost in s poštenim poslovanjem skrbeti za dolgoročno zadovoljstvo vseh vpletenih.

Njihova vizija je postati referenčni ponudnik v osebnih zavarovanjih in varčevanjih, prepoznan po kakovosti in poštenosti.

Odlikujejo jih vrednote, kot so pogum v postavljanju trendov, odgovornost v delovanju ter enostavnost in transparentnost v vseh aktivnostih.

Zakaj skleniti zavarovanje s PRVA zavarovalnica preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi PRVA zavarovalnica, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s PRVA zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro PRVA zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –

vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Za HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja Zavarovalnica PRVA:

 • PRVA zavarovalnica – življenjsko zavarovanje

V življenju se lahko srečamo z različnimi težavami in nepredvidljivimi dogodki, zato je pomembno, da imamo sklenjeno življenjsko zavarovanje, ki nam in našim najbližjim zagotavlja finančno varnost. Prva zavarovalnica ponuja življenjska zavarovanja, ki so namenjena zaščiti pred finančnimi posledicami neprijetnih dogodkov, kot so smrt, bolezni ali nesposobnost za delo. Na trgu obstajajo različne vrste življenjskih zavarovanj, med drugim tudi riziko zavarovanje, zavarovanje za starejše in naložbeno življenjsko zavarovanje. Pri izbiri ustreznega zavarovanja je pomembno razmisliti o svojih potrebah, željah in tveganjih. Ena izmed ključnih odločitev je določitev primerne zavarovalne vsote, ki temelji na dolgovih in potencialnem izpadu dohodka. Sklenitev zavarovanja lahko tudi pomaga pri zagotavljanju finančne varnosti v primeru najema kredita, saj ščiti bližnje pred morebitnimi dolgovi.

 • PRVA zavarovalnica – zdravstveno zavarovanje

Zdravje je ključna vrednost, a mnoge zdravstvene storitve so povezane z dolgimi čakalnimi dobami in visokimi stroški. Prva zavarovalnica ponuja dodatno zdravstveno zavarovanje, kot je “PRVA Zdravje”, ki omogoča hitrejši dostop do zdravstvenih storitev, brez velikega finančnega bremena. Tako zavarovanje je razdeljeno na več kategorij, vključno z zavarovanjem za vso družino, otroke in zaposlene. Medtem ko dopolnilno zavarovanje pokriva stroške, ki jih ne krije obvezno zavarovanje, dodatno zavarovanje omogoča boljši standard storitev in hitrejši dostop do zdravstvene obravnave. Kljub obstoječim čakalnim dobam pri večini storitev je z dodatnim zavarovanjem možno zmanjšati čakanje na zdravstvene storitve na le 10 delovnih dni ali celo manj.

 • PRVA zavarovalnica – nezgodno zavarovanje

Nezgode so nepredvidljive in se kljub previdnosti lahko zgodijo vsakomur. Čeprav lahko z odgovornim vedenjem zmanjšamo možnost nezgod, jih ne moremo popolnoma preprečiti. Nezgodno zavarovanje je zato ključnega pomena v takih situacijah, da zagotovi finančno podporo in pomoč pri okrevanju. Prva zavarovalnica nudi ponudbo nezgodnih zavarovanj, kot so “PRVA Nezgodna varnost”, “Temeljno nezgodno zavarovanje” in “PRVA Varnost junior”, nudi različne pakete za zaščito posameznikov ali njihovih družin v primeru nesreč. Ključno je, da poskrbimo za svojo varnost in zavarovanje, saj lahko nezgode prinesejo tudi visoke stroške zdravljenja ali celo invalidnost, pri čemer nezgodno zavarovanje ponuja finančno varnost.

 • PRVA zavarovalnica – vračevanje

Varčevanje je ključno za oblikovanje boljše in varnejše prihodnosti. Omogoča nam uresničitev različnih sanj, od potovanj do udobnejše starosti. Da bi uspešno varčevali, potrebujemo vztrajnost in disciplino, vendar že majhni koraki lahko vodijo do velikih rezultatov. Obstaja več pristopov k varčevanju, od klasičnega zbiranja drobiža do sodobnejšega pristopa, kjer sebe postavimo na prvo mesto in najprej “plačamo sebi” s določenim delom svojega dohodka. Prva zavarovalnica nudi s ponudbo PRVA različne oblike varčevanja, vključno z naložbenim življenjskim zavarovanjem in dodatnim pokojninskim varčevanjem, ki je prilagojeno potrebam posameznika. Varčevanje je pomembno, zato je najbolje začeti čim prej in pri varčevanju vztrajati dosledno.

 • PRVA zavarovalnica – zavarovanje za podjetja

Zavzetost in lojalnost zaposlenih igra ključno vlogo v uspešnosti podjetja. Kolektivna zavarovanja, kot so zdravstveno, pokojninsko in življenjsko zavarovanje, so odličen način za zagotavljanje občutka varnosti med zaposlenimi. Prva zavarovalnica nudi različne kolektivne zavarovalne pakete, vključno s 24/7 zdravstvenim zavarovanjem v zasebnem sektorju in dodatnim pokojninskim zavarovanjem. Takšna zavarovanja ne le pomagajo zaposlenim ob morebitnih zdravstvenih težavah in drugih neljubih dogodkih, ampak tudi povečujejo njihovo zavzetost in pripadnost podjetju. Za podjetja je to tudi način za nagrajevanje zaposlenih, hkrati pa se jim s tem ponuja dodatne ugodnosti. Za prilagojene ponudbe in informacije je na voljo strokovna ekipa.

Zavarovalnica PRVA logotip

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z PRVA zavarovalnica preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri zavarovalnici PRVA preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Poleg tega smo vedno na voljo za dodatna vprašanja ali pojasnila, tako da boste lahko s polnim zaupanjem in informiranostjo sklenili svoje zavarovanje.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Kaj pomeni za vas če sklenete zavarovanje z PRVA zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s PRVA zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro PRVA zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica PRVA je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavrovalnico PRVA kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in PRVA zavarovalnico je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo PRVA zavarovalnica kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj