Želite informativni izračun zavarovanja za avto? Tukaj lahko pridobite izračun zavarovalne premije za vaše osebno vozilo lastnica oz. lastnik vozila.
Za lažjo izdelavo izračuna vam priporočamo, da imate pri roki prometno dovoljenje za vaše vozilo ter trenutno veljavno zavarovalno polico za avtomobilska zavarovanja. Natančen izračun je odvisen od podatkov, ki jih boste vnesli v ustrezne rubrike, zato vam priporočamo, da pri vnosu podatkov posvetite posebno pozornost in zagotovite njihovo točnost.

Informativni izračun avtomobilskega zavarovanja, ki ga boste prejeli, je brez zavezujočega značaja in ima zgolj informativno vlogo. S pomočjo tega izračuna boste pridobili oceno zavarovalne premije, ki bo prilagojena vašim specifičnim potrebam in situaciji.Zavezujemo se k varovanju vaših osebnih podatkov in zagotavljamo, da bodo uporabljeni izključno za namene izdelave informativnega izračuna. Vaša zasebnost nam je izredno pomembna.

Za dodatna vprašanja ali pomoč pri izpolnjevanju obrazca smo vam na voljo. Z veseljem vam bomo pomagali na poti do najboljše zavarovalne ponudbe za vaše vozilo.