MERKUR ZAVAROVALNICA

Sklenite zavarovanje z MERKUR zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Kontakt

MERKUR zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico MERKUR preko Zavarovalko.si

MERKUR zavarovalnica

Merkur zavarovalnica logotip

Merkur zavarovalnica d.d. je delniška družba s sedežem v Ljubljani, katere večinski lastnik je Merkur Versicherung A.G. iz Gradca, ena najstarejših avstrijskih zavarovalnic, ustanovljena leta 1798. Slovenska podružnica je bila ustanovljena 18. novembra 1992 in je začela s poslovanjem 1. januarja 1993. Z več kot 400.000 sklenjenimi zavarovanji in tradicijo je Merkur zavarovalnica d.d. eden vodilnih akterjev na slovenskem tržišču, zlasti na področju življenjskih zavarovanj.

Vizija podjetja je osredotočena na človeka in njegovo življenje. Merkur zavarovalnica stoji ob strani posameznikom ne le v časih uspeha, ampak predvsem, ko je podpora najbolj potrebna.

Poleg tega je zavarovalnica sprejela več kodeksov in deklaracij, ki potrjujejo njihovo zavezanost etičnemu, transparentnemu in poštenemu poslovanju. Posebej izpostavljamo njihovo zavezanost k promociji raznolikosti, enakosti in vključenosti na delovnem mestu, kar dokazuje podpis Listine raznolikosti leta 2018.

Zakaj skleniti zavarovanje s MERKUR zavarovalnica preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi MERKUR zavarovalnica, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s MERKUR zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro MERKUR zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –
vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Za HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja MERKUR zavarovalnica

 • MERKUR zavarovalnica – zdravstveno zavarovanje

Merkur zavarovalnica nudi zdravstvena zavarovanja, združena v paketu Merkur Zdravje, omogočajo prilagojeno zdravstveno kritje, ki uporabnikom omogoča hitre diagnostične preiskave, obiske pri specialistih brez čakanja in takojšnje operativne posege ter rehabilitacijo. Prav tako zavarovanje krije dve hudi bolezni in izpad dohodka med bolniško odsotnostjo. Za dodatno podporo je na voljo asistenčni center Merkur MediTočka, ki poskrbi za hitro organizacijo storitev in storitev Dr. Merkur, ki omogoča video posvet z družinskim zdravnikom. Poleg tega so zavarovancem na voljo različni dokumenti in informacije povezane z zavarovanji.

 • MERKUR zavarovalnica – življenjsko zavarovanje

Merkur zavarovlanica nudi življenjsko zavarovanje, ki omogoča posameznikom, da se pripravijo na nepredvidljive dogodke in tako zagotovijo varnost sebi in svojim bližnjim. Z življenjskim zavarovanjem lahko zagotovite socialno varnost v primeru smrti, izkoristite nizke premije za visoke zavarovalne vsote in pridobite izplačilo ob doživetju. Ponudba vključuje različne možnosti zavarovanj, od naložbenih do tistih za specifične rizike, kot so hude bolezni ali smrt. Merkur zavarovalnica dodatno ponuja različne informacijske vire in orodje za informativni izračun premije, da lahko posamezniki sprejmejo informirane odločitve glede svojih zavarovalnih potreb.

 • MERKUR zavarovalnica – premoženjsko zavarovanje

Dom predstavlja varnost, stabilnost in kraj, kjer ustvarjamo dragocene spomine. Kljub pomembnosti doma ga pogosto jemljemo kot samoumevnega. Da bi zaščitili svoj trud in vložek v dom, Merkur zavarovalnica ponuja premoženjska zavarovanja, ki pomagajo zavarovati dragocenosti in dom pred nepričakovanimi dogodki. Ta zavarovanja obsegajo zaščito stanovanjskih hiš, opreme v njih ter posebne pakete za mala in srednje velika podjetja. Poleg tega zavarovalnica ponuja obsežne informacije in dokumente v zvezi z njihovimi produkti, da lahko posamezniki sprejmejo informirane odločitve glede svojih zavarovalnih potreb..

 • MERKUR zavarovalnica – nezgodno zavarovanje

Življenje je nepredvidljivo in polno nevarnosti. Merkur zavarovalnica ponuja vsestranska nezgodna zavarovanja, ki zagotavljajo zaščito tako za vas kot za vaše otroke v primeru nepričakovanih nezgod. Z zavarovanjem Merkur ste zaščiteni 24 ur na dan, ne glede na to, kje se nahajate. Poleg splošnega nezgodnega zavarovanja ponujajo tudi posebna zavarovanja za otroke in potovanja v tujino. Dodatno zavarovalnica omogoča dostop do različnih informacij in dokumentov o svojih produktih, da lahko stranke sprejemajo informirane odločitve o svojih zavarovalnih potrebah.

 • MERKUR zavarovalnica – turistično zavarovanje

Merkur Popotnik je turistično zavarovanje, ki je namenjeno zagotavljanju zaščite potnikom v primeru nezgod ali bolezni na potovanjih v tujini. Z zavarovanjem se lahko potniki osredotočijo na uživanje v aktivnostih brez skrbi. Vključuje brezplačen video posvet z zdravnikom družinske medicine v slovenskem jeziku, v primeru medicinskih nevšečnosti. Poleg osnovne zaščite ponuja še inovativna kritja, vključno s kritjem za COVID-19. Zavarovanje ponuja asistenčno pomoč 24/7, kritje nujnih zdravstvenih storitev, nadomestila za žrtve nasilja, povračilo stroškov pri izgubi ali kraji dokumentov in druge. Zavarovanje je mogoče prilagoditi glede na potrebe, z izbiro zavarovalne vsote ali vrste paketa. Možna je sklenitev posamičnega ali družinskega zavarovanja. Zavarovanje je mogoče enostavno skleniti preko spleta. V primeru težav v tujini je na voljo 24-urna asistenčna številka. Za popolno zaščito v tujini je priporočljiva kombinacija turističnega zavarovanja Merkur Popotnik z nezgodnim zavarovanjem Merkur Nezgoda.

Merkur zavarovalnica logotip

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z MERKUR zavarovalnica preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri zavarovalnici MERKUR preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Poleg tega smo vedno na voljo za dodatna vprašanja ali pojasnila, tako da boste lahko s polnim zaupanjem in informiranostjo sklenili svoje zavarovanje.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Kaj pomeni za vas če sklenete zavarovanje z MERKUR zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s MERKUR zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro MERKUR zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica MERKUR je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavrovalnico MERKUR kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in MERKUR zavarovalnico je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo MERKUR zavarovalnica kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj