ZAVAROVALNICA SAVA

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico SAVA preko Zavarovalko.si

Kontakt

ZAVAROVALNICA SAVA

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico SAVA preko Zavarovalko.si

Zavarovalnica SAVA

Zavarovalnica SAVA je eden vodilnih zavarovalnih ponudnikov v Sloveniji, ki je nastala leta 2016 z združitvijo štirih prepoznavnih zavarovalnic: Zavarovalnica Tilia, Zavarovalnica Maribor, Velebit osiguranje in Velebit životno osiguranje. S to združitvijo je zavarovalnica postala ena izmed največjih in najbolj pomembnih zavarovalnic na slovenskem trgu, kar ji omogoča, da svojim strankam ponuja široko paleto zavarovalnih storitev in izdelkov.

Njihova glavna prednost je v tem, da se osredotočajo na stranke in njihove potrebe. Nenehno razvijajo nove produkte in storitve, ki so prilagojeni željam in zahtevam strank ter jim zagotavljajo celovito varnost in finančno zaščito. Zavedajo se, da so stranke srce njihovega poslovanja, zato skrbijo za visoko kakovost storitev, prijaznost in odzivnost do strank ter transparentnost v vseh svojih poslovnih odnosih.

Zavarovalnica Sava se prav tako ponaša s trajnostno naravnanostjo. Zavedajo se odgovornosti do ljudi in okolja ter se trudijo ustvarjati družbo, v kateri se ljudje počutijo varne in zaščitene. Zavzemajo se za družbeno odgovorne projekte, ki vključujejo vse njihove deležnike in prispevajo k boljši prihodnosti za vse.

Zavarovalnica Sava skrbi, da so zaposleni strokovnjaki na svojih področjih, ki so predani svojemu delu in skrbi za stranke. Njihovo bogato znanje in izkušnje omogočajo, da vsakemu posamezniku in podjetju zagotovijo najboljšo možno zavarovalno rešitev.

S trajnostno naravnanostjo, odgovornim poslovanjem ter osredotočenostjo na stranke in njihove potrebe se Zavarovalnica Sava uvršča med najbolj zaupanja vredne in priljubljene zavarovalnice v Sloveniji. Nenehno iščejo nove in inovativne načine, kako izboljšati svoje storitve ter poskrbeti, da bodo njihove stranke vedno deležne najboljše skrbi in zaščite.

Veselijo se novih izzivov, saj verjamejo, da s prizadevnostjo, znanjem in predanostjo lahko soustvarjajo svet z manj skrbmi ter nudijo podporo vsem tistim, ki se odločijo postati del njihove zavarovalniške družine.

Zakaj skleniti zavarovanje z Zavarovalnico SAVA preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi Zavarovalnica SAVA, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa z zavarovalnico Sava smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro Zavarovalnice SAVA preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –
vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Za HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja Zavarovalnica SAVA:

 • SAVA avto zavarovanje:

Zavarovalnica Sava ponuja zavarovanja za osebna vozila, ki vam omogočajo finančno varnost na cesti. Sava avtomobilsko zavarovanje, ki zavaruje vaše vozilo, sopotnike in vas pred finančno izgubo v primeru nesreče ali drugih nezgod. Prav tako nudi zavarovanje KaskoTotalka, ki je posebno avtomobilsko zavarovanje za vozila med starostjo med 5 in 15 let, ki nudi kritje za različne situacije. In zavarovanje Mladi voznik, ki je avtomobilsko zavarovanje za kandidate za voznika in mlade voznike z manj kot 3 leti izkušenj, omogoča vožnjo katerega koli avtomobila.

Na voljo je tudi SVI – zavarovanje stroškov ponovnega opravljanja vozniškega izpita in zavarovanje ostalih vozil, z možnostjo sklenitve zavarovanja za avtodome, tovorna vozila, avtobuse, traktorje, motokultivatorje, vozila Unimog (vlečna vozila), priklopna vozila, delovna vozila in delovne stroje.

 • SAVA nezgodno zavarovanje:

Zavarovalnica Sava nudi zavarovanje pred nezgodami vam omogoča varnost in zaščito pred finančnimi posledicami nezgod. Izbirate lahko med različnimi možnostmi nezgodnega zavarovanja, ki ga lahko sklenete kot samostojno polico ali kot dodatek k drugim zavarovanjem. Zavarovanje je na voljo za osebe med 15. in 75. letom.

Za otroke, dijake, šolarje in študente z veljavnim statusom do 26. leta starosti je na voljo posebno nezgodno zavarovanje.

Hospitalizacija Plus nudi dodatno finančno varnost za osebe v zrelem življenjskem obdobju v primeru različnih oblik hospitalizacije. Nezgoda Plus pa je namenjena vsem, ki ste med 40. in 80. letom še vedno telesno aktivni.

S sklenitvijo nezgodnega zavarovanja se boste počutili varne in zaščitene v primeru nepredvidenih dogodkov, saj bo zavarovanje poskrbelo za vaše finančno olajšanje v teh situacijah.

 • SAVA zavarovanje za živali

Zavarovalnica Sava z zavarovanje Naše tačke je namenjeno lastnikom psov in mačk, ki si želijo zagotoviti najboljšo skrb za svoje štirinožne prijatelje. Zavarovanje krije stroške zdravljenja in skrbi za dobrobit vaših ljubljenčkov.

Za ljubitelje konj je na voljo zavarovanje športnih in rekreacijskih konj, ki zagotavlja povračilo zavarovalne vrednosti v primeru pogina, zdravljenja in odgovornosti do tretjih oseb.

Za odgovorne kmetovalce, ki redijo živali, je na voljo zavarovanje gospodarskih živali, ki nudi ekonomsko zaščito v primeru bolezni, zakola, ubitja ali nezgode.

Ponujajo tudi zavarovanje živalske proizvodnje, ki krije riziko pogina ekonomskih živali zaradi bolezni ali nezgode, ter zavarovanje za hišne ljubljenčke, ki krije riziko pogina hišnega ljubljenčka in dodatno stroške zdravljenja ter splošno civilno odgovornost.

Za športne in delovne živali je na voljo zavarovanje športne in delovne živali, ki krije riziko pogina zaradi bolezni ali nezgode ter stroške zdravljenja v standardnem ali nadstandardnem obsegu, vključno s športnimi in delovnimi riziki.

S temi zavarovanji lastniki živali lahko zagotovijo varnost in zaščito svojih ljubljenčkov ter preprečijo finančne težave v primeru nepredvidenih situacij.

 • SAVA zdravstveno zavarovanje

Zavarovalnica Sava nudi dodatno zdravstveno zavarovanje Zdravje, ki omogoča hitrejše okrevanje in izogibanje čakalnim vrstam v zdravstvu ob bolezni ali nesreči.

Zavarovanje delovne nezmožnosti z izplačilom rente vam zagotavlja finančno neodvisnost, če zaradi bolezni ali nezgode ne morete več opravljati svojega poklica.
Pomoč na domu in prevozi v primeru bolezni ali nezgode omogočajo popolno neodvisnost od bližnjih.
Zdravstvo Plus je paket dveh zavarovanj za tiste, ki v zrelem življenjskem obdobju potrebujejo pomoč pri vsakodnevnih opravilih zaradi bolezni ali nezgode.
Ponujajo tudi možnost razširitve izbranega zavarovanja in prilagoditve glede na potrebe. Dodatno zavarovanje za izplačilo zavarovalne vsote v primeru nezgodne smrti v prometni nesreči ter zavarovanje hujših bolezni z večkratnim izplačilom zavarovalnine.
Zdravstvena zavarovanja vam nudijo potrebno varnost in zaščito v primeru različnih zdravstvenih situacij ter finančno podporo, ki vam omogoča lažje obvladovanje življenjskih izzivov.

 • SAVA turistično zavarovanje

Zavarovalnica Sava nudi turistično zavarovanje z asistenco v tujini je celovita rešitev za turistična in poslovna potovanja, ki vam zagotavlja 24-urno asistenco v slovenskem jeziku. Zavarovanje vam omogoča večjo brezskrbnost na potovanju in na poti, saj ste vedno podprti v primeru težav ali nezgod v tujini.

Zavarovanje rizika odpovedi potovanj je posebno turistično zavarovanje, ki krije odpovedne stroške potovanja, festivalov, dogodkov ali drugih turističnih doživetij. S tem zavarovanjem si lahko zagotovite finančno varnost v primeru, da morate nepričakovano odpovedati svoje načrtovano potovanje.

Napredno turistično zavarovanje Brezskrbni je inovativna rešitev, ki je namenjena naročnikom Telekoma Slovenije. To zavarovanje se avtomatično vklopi ob gostovanju v tujini in se plača le po dejanski porabi. S tem zavarovanjem ste zaščiteni pred nepredvidenimi stroški, povezanimi s komunikacijo in uporabo mobilnih storitev med potovanjem.

S temi turističnimi zavarovanji boste na potovanjih vedno varni in podprti, saj vam nudijo celovito zaščito in pomoč v različnih situacijah, s čimer vam omogočajo brezskrbno uživanje na poti.

 • SAVA življenjsko zavarovanje

Zavarovalnica Sava nudi inovativno naložbeno življenjsko zavarovanje Hibrid vam omogoča varčevanje na slovenskem trgu s plemenitenjem sredstev na kapitalskih trgih, pri čemer se poudarja najvišja stopnja varnosti. Poleg tega je na voljo tudi novo riziko življenjsko zavarovanje, ki poskrbi za varno prihodnost vaših najbližjih. Za vse aktivne med 40. in 80. letom pa je na voljo življenjsko zavarovanje Moj življenjski Plus, ki ga lahko sklenete brez obveznega zdravniškega pregleda ali preverjanja zdravstvenega stanja.

Poleg osnovnega zavarovanja Hibrid, lahko izbirate med različnimi opcijami za prilagoditev zavarovanja vašim potrebam. Zavarovanje Ključnih 5 kombinira varčevanje in naložbe na kapitalskih trgih ter zavarovanje za primer smrti in nezgodne smrti. Dodatno zavarovanje pravne zaščite življenjskega zavarovanja vam nudi pravno zaščito na zasebnem in poslovnem področju. Enkratno naložbeno zavarovanje je primerno za tiste, ki želijo kombinacijo varčevanja in naložb ter zavarovanja za primer smrti s plačilom enkratne premije. Za vaše otroke pa je na voljo tudi Junior štipendijsko naložbeno zavarovanje, ki vključuje varčevanje, vezano na sklade, in zavarovanje za primer smrti ter dodatne dogovorjene rizike.

Z izbiro naložbenega življenjskega zavarovanja Hibrid, lahko dosežete višjo varnost in donosnost, ki vam omogoča občutek, da nikoli niste sami na svoji življenjski poti.

 • SAVA zavarovanje nepremičnine in premičnine:

Zaščitite svoje premičnine in nepremičnine s premoženjskim zavarovanjem DOM, ki je namenjeno vsem lastnikom ali najemnikom. Zavarovanje nudi obsežno paleto asistenčnih storitev in več kot 50 različnih kritij, kar vam zagotavlja popolno varnost in brezskrbnost v vašem domu. Ne glede na to, ali gre za hišo, stanovanje ali druge premičnine, z zavarovanjem DOM nikoli niste sami.

 • SAVA zavarovanje za lahka prevozna sredstva

Zavarovanje mikroMOBILNOSTI zagotavlja kritje odgovornosti, kaska, kraje, nezgode ter pomoč na cesti za vse lastnike ali uporabnike lahkih prevoznih sredstev. To zavarovanje poskrbi za varnost in zaščito pri uporabi mikromobilnosti ter zagotavlja pomoč v primeru nepričakovanih situacij, ki se lahko pojavijo med vožnjo z lahkimi prevoznimi sredstvi. S tem zavarovanjem ste vedno pripravljeni na različne izzive in nepredvidljive dogodke, ki se lahko pojavijo med vašimi prevozi.

 • SAVA zavarovanje podjetja

Zavarovalnica Sava nudi podjetniško premoženjsko zavarovanje, ki je namenjeno malim in srednjim podjetjem ter zagotavlja zavarovanje za njihovo premoženje, vključno z zgradbo, opremo in zalogami. S tem zavarovanjem podjetja pridobijo finančno varnost in zaščito pred morebitnimi nepredvidljivimi dogodki, ki bi lahko povzročili finančno izgubo ali škodo na njihovem premoženju. To poskrbi, da podjetniki niso sami v poslovnih izzivih ter da lahko nemoteno nadaljujejo svoje poslovanje tudi v primeru nepričakovanih situacij.

 • SAVA zavarovanje za motorna kolesa in mopede

Zavarovanje za motorna kolesa je namenjeno vsem motoristom, ki želijo zaščititi svoje motorno kolo, sopotnike in sebe pred morebitno finančno izgubo v primeru nesreče ali drugih nepredvidljivih dogodkov. Ta oblika zavarovanja zagotavlja potrebno varnost in mir motoristom, saj niso sami v primeru nezgod ali škode na njihovem prevoznem sredstvu.

Poleg tega je na voljo tudi zavarovanje mopedov, ki nudi finančno zaščito za vse, ki se vozijo z mopedom. To zavarovanje omogoča, da so lastniki mopedov zaščiteni v primeru nesreče z mopedom ali v primeru škode na njem. S tem zagotavljajo dodatno varnost in brezskrbnost pri uporabi svojega mopeda.

 • SAVA zavarovanje kmetije

Kmetijsko premoženjsko zavarovanje je namenjeno vsem lastnikom kmetij in kmetijskega imetja, ki želijo zaščititi svoje nepremičnine, premičnine, zaloge, pridelke in živali. S tem zavarovanjem zagotovijo varnost in zaščito svojega kmetijskega imetja pred morebitno finančno izgubo zaradi nepredvidljivih dogodkov.

Poleg tega so na voljo tudi dodatna zavarovanja za traktorje, motokultivatorje in vozila Unimog (vlečna vozila). S sklenitvijo teh obveznih zavarovanj avtomobilske odgovornosti, zavarovanja voznika, kaska ter drugih rizikov, lastniki teh vozil pridobijo zaščito pred morebitno finančno izgubo, ki bi nastala zaradi škode, povzročene z vozilom ali na njem. S tem zagotavljajo popolno varnost pri uporabi svojih kmetijskih vozil.

 • SAVA zavarovanje za lastnike zrakoplovov

Zavarovanje odgovornosti lastnika zrakoplova krije morebitno škodo, ki jo zrakoplov povzroči potnikom, prtljagi, tovoru in tretjim osebam. S tem zavarovanjem lastniki zrakoplovov zagotovijo finančno zaščito pred morebitnimi odškodninskimi zahtevki v primeru nezgod ali nesreč.

Kasko zavarovanje zrakoplova pa krije škodo, ki nastane na samem zrakoplovu zaradi fizične izgube ali poškodbe. S tem zavarovanjem lastniki zrakoplovov pridobijo varnost in zaščito svojega zrakoplova pred morebitnimi finančnimi izgubami zaradi poškodb ali izgube zrakoplova.

S sklenitvijo obeh zavarovanj lastniki zrakoplovov lahko mirno in brezskrbno uživajo v letenju, saj vedo, da so njihovi premoženje in odgovornost ustrezno zavarovani v primeru nepričakovanih dogodkov.

 • SAVA zavarovanje za lastnike plovil

Zavarovalnica Sava nudi zavarovanje odgovornosti lastnika plovila zagotavlja kritje za morebitno nematerialno škodo, ki jo lastnik plovila povzroči tretjim osebam, kot je škoda na osebah. Zavarovanje se lahko razširi tudi na kritje materialne škode, ki jo plovilo povzroči tretji osebi.

Kasko zavarovanje plovila pa krije škodo, ki nastane na samem plovilu zaradi fizične izgube ali poškodbe. S tem zavarovanjem lastniki plovil pridobijo finančno zaščito svojega plovila pred morebitnimi poškodbami ali izgubo.

Zavarovanje asistence plovilu pa nudi organizacijo asistenčnih storitev za plovilo in potnike na njem. S tem zavarovanjem lastniki plovil pridobijo dodatno varnost in pomoč v primeru nepredvidenih situacij na plovbi, kar omogoča brezskrbno uživanje na morju ali drugih vodnih poteh.

Zavarovalnica Sava logotipi.

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z Zavarovalnico SAVA preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri Sava preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Poleg tega smo vedno na voljo za dodatna vprašanja ali pojasnila, tako da boste lahko s polnim zaupanjem in informiranostjo sklenili svoje zavarovanje.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica SAVA je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavarovalnico SAVA kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica SAVA je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavarovalnico SAVA kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj