ALLIANZ zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z ALLIANZ zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Kontakt

ALLIANZ zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico ALLIANZ preko Zavarovalko.si

ALLIANZ zavarovalnica

Allianz zavarovalnica

Allianz zavarovalnica je ena največjih svetovnih zavarovalnic, investitorjev in ponudnikov asistenčnih storitev, s preko 122 milijoni strank po vsem svetu. S svojo več kot 130-letno tradicijo pomaga ljudem narediti korak naprej. Po desetih letih prisotnosti na slovenskem trgu za pravne osebe so leta 2018 razširili svojo ponudbo na fizične osebe in mala ter srednja podjetja. Allianz zavarovalnica gradi ugledno prodajno mrežo, izmenjuje znanje in izkušnje ter razvija nove rešitve za zaščito strank.

Allianz zavarovalnica je prisotna na Hrvaškem od leta 1999 in je sčasoma postal druga največja hrvaška zavarovalnica, z več kot 13-odstotnim tržnim deležem. Poleg zavarovanja se je aktivno vključila v pokojninsko reformo in je vodilna na hrvaškem trgu s pokojninskimi skladi. Podjetje Allianz posluje prek petih podružnic in več kot 250 prodajnih mest po Hrvaški ter ponuja bančno-zavarovalne produkte prek Zagrebačke banke.

Leta 2018 so začeli poslovati tudi na slovenskem trgu z podružnico v Ljubljani, kjer nadaljujejo svoj uspešen razvoj.

Zakaj skleniti zavarovanje s ALLIANZ zavarovalnica preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi ALLIANZ zavarovalnica, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s ALLIANZ zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro ALLIANZ zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –

vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Za HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja Zavarovalnica ALLIANZ:

 • ALLIANZ zavarovalnica – zavarovanje avta

Allianz zavarovalnica nudi zavarovanje Moj avto, kjer so na izbiro 4 različni paketi zavarovanja motornih vozil, vsak z višjim kritjem. Izbira paketa je enostavna, in sicer imate na voljo Comfort, Plus, Extra, in Max paket, vsak s svojimi prednostmi in kritjem. Vključujejo tudi zavarovanje voznika, pravno zaščito, osnovno pomoč na cesti, zavarovanje stekla, in številne druge ugodnosti. Allianz zavarovanje Moj avto omogoča hitro in enostavno prijavo škode prek spleta ali telefona ter izbiro načina izplačila škode.

 • ALLIANZ zavarovalnica – premoženjsko zavarovanje

Allianz zavarovalnica ponuja zavarovanje Moj dom, kjer so na izbiro 3 različni paketi premoženjskih zavarovanj, vsak s svojim višjim kritjem. Nudijo tudi prijavo škode, iskanje zastopnika in različne storitve. Izbira pravega premoženjskega zavarovanja je enostavna, saj imate na voljo Comfort, Extra in Max paket, vsak s svojimi koristmi in kritjem. Premoženjsko zavarovanje Moj dom je primerno za zavarovanje hiše, stanovanja in gospodinjskih predmetov. Kritje vključuje požar, naravne nesreče, pomoč na domu, zasebno odgovornost, stroške zaradi zavarovane nevarnosti, izliv vode, lom stekla, tatvino, vandalizem, prenapetost, ter dodatno kritje za potres. Allianz zavarovanje Moj dom omogoča hitro in enostavno prijavo škode ter zagotavlja zaščito vašega doma in premoženja v primeru nepredvidenih dogodkov.

 • ALLIANZ zavarovalnica – zavarovanje podjetja

Allianz zavarovalnica ponuja zavarovanje Moje podjetje, ki nudi popolno zaščito za vaše podjetje. Zagotovite si varnost pred nepredvidenimi dogodki, ki bi lahko ogrozili vaše poslovanje. S tem zavarovanjem se preprečijo morebitne finančne izgube zaradi škode na zgradbi, opremi, ali zalogah ter se zagotovi nadomestilo za izgubljeni dobiček in fiksne stroške zaradi obratovalnega zastoja. Prav tako je zajeto zavarovanje odgovornosti za škodo ali poškodbe, povzročene tretjim osebam ali vašim zaposlenim. Allianz Moje podjetje ponuja štiri enostavne pakete za zaščito podjetja – Comfort, Plus, Extra in Max, prilagojene različnim potrebam in pričakovanjem. Kritje vključuje požar, naravne nesreče, obratovalni zastoj, osnovno odgovornost, zavarovane stroške, osnovno asistenco, izliv vode, lom stekla, vlomno tatvino, vandalizem, strojelom, okvaro električnih naprav, razširjeno odgovornost, razširjeno asistenco, in opcionalno kritje za potres. Allianz Moje podjetje omogoča hitro in enostavno sklenitev police, s čimer lahko z zaupanjem nadaljujete svoje poslovne dejavnosti.

 • ALLIANZ zavarovalnica – globalno zavarovanje

Allianz zavarovalnica vam omogoča vlaganje na svetovnem trgu ob popolni finančni zaščiti. S tem zavarovanjem lahko izkoristite prednosti večkratnih periodičnih naložb v naložbene sklade ter zaščitite svoje najdražje v primeru najhujšega. Prav tako imate popolno svobodo pri izbiri najugodnejšega časa za izplačilo odkupne vrednosti.

Poleg osnovnega kritja vam Allianz Global ponuja možnost sklenitve dodatnih zavarovanj, ki vam zagotavljajo dodatna izplačila in večjo finančno varnost. Te dodatne možnosti vključujejo življenjsko zavarovanje, nezgodno zavarovanje zavarovanca, nezgodno zavarovanje otrok, ter kritje hudih bolezni.

Allianz Global vam omogoča vlaganje na svetovni kapitalski trg in spreminjanje naložbene strategije brez izstopnih stroškov. Sklenitev police je hitra in enostavna, saj lahko izbirate med tremi različnimi košaricami naložbenih skladov z različnimi strategijami vlaganja ter določite želeno obdobje plačevanja zavarovalne premije. Allianz je partner, ki mu lahko zaupate, ko gre za vaše finančne cilje in varnost.

Allianz zavarovalnica

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z ALLIANZ zavarovalnica preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri zavarovalnici ALLIANZ preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Poleg tega smo vedno na voljo za dodatna vprašanja ali pojasnila, tako da boste lahko s polnim zaupanjem in informiranostjo sklenili svoje zavarovanje.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Kaj pomeni za vas če sklenete zavarovanje z ALLIANZ zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s ALLIANZ zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro ALLIANZ zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica ALLIANZ je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavarovalnico ALLIANZ kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in ALLIANZ zavarovalnico je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo ALLIANZ zavarovalnica kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj