ZAVAROVALNICA TRIGLAV

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico Triglav preko Zavarovalko.si

Kontakt

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico Triglav preko Zavarovalko.si

Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav je vodilna zavarovalno-finančna skupina v Sloveniji in regiji Adria, ter ena izmed vodilnih v jugovzhodni Evropi. Poslujejo na sedmih trgih v šestih državah in imajo članice skupine ter partnerstva s tujimi družbami za zavarovalno posredovanje, zastopanje in pozavarovanje.

Skupina Triglav je sestavljena iz 53 družb na dan 31.12.2022, vključno z matično družbo Zavarovalnica Triglav, d.d., 29 odvisnimi družbami, 14 pridruženimi družbami in 9 družbami v skupnem podvigu. Skupina ima več kot 120-letno tradicijo in je največja ter najstarejša slovenska zavarovalnica. Prav tako dokazuje finančno trdnost z bonitetnima ocenama bonitetnih agencij S&P Global Ratings (“A”, stabilna srednjeročna napoved) in AM Best (“A” stabilna srednjeročna napoved).

Skupina Triglav ima več kot 5.300 zaposlenih in je specializirana za zavarovalništvo. V letu 2022 so dosegli celotne prihodke v višini 1.599,3 milijona evrov, kar predstavlja 10-odstotno rast v primerjavi z letom prej.

Njihova glavna dejavnost je zavarovalništvo, kjer so v letu 2022 zbrali 1.479,6 milijona evrov konsolidirane zavarovalne premije, kar je 9 odstotkov več kot prejšnje leto.

Delnice Zavarovalnice Triglav, d.d., so uvrščene v Prvo kotacijo Ljubljanske borze pod trgovalno oznako ZVTG. Bonitetna ocena delnic s strani agencij S&P Global Ratings in AM Best je “A”, s stabilno srednjeročno napovedjo.

Zakaj skleniti zavarovanje z Zavarovalnico Triglav preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi Zavarovalnica Triglav, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa z zavarovalnico Triglav smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro Zavarovalnice Triglav preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –
vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Za HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja Zavarovalnica Triglav:

 • Triglav zavarovanje vozil:

Triglav zavarovalnica ponuja najboljša kritja za zavarovanje vozil kot so: avtomobile, motorje, avtodome in druga mikro prevozna sredstva, da se vozniki in njihovi sopotniki počutijo varne na cesti. Prav tako lahko zavarujete vodna plovila in zrakoplove za varno izkušnjo na vodi in v zraku. Ne glede na to, kako previdni smo, vedno obstaja možnost nepredvidenih dogodkov, zato je pametno skleniti ustrezna zavarovanja, da nam v primeru nezgod finančne breme prevzame zavarovalnica.

 • Triglav zavarovanje doma:

Triglav zavarovalnica nudi zavarovanje doma, ki omogoča varnost in zaščito vašega premoženja. Lahko izbirate med tremi paketi, ki jih je mogoče skleniti tudi preko spleta. Prav tako je na voljo zavarovanje za vaše nove naprave, kot so bela tehnika, televizorji, računalniki in telefoni, ter tudi za vaše hišne ljubljenčke. Zavarovanje vam nudi enostavno in prilagodljivo rešitev, ki ustreza vašim potrebam.

 • Triglav zdravstveno zavarovanje

Triglav zavarovalnica nudi zdravstvena zavarovanja, ki vam omogočajo hitro dostopnost do pregleda, diagnoze in zdravljenja. Z izbiro teh zavarovanj se lahko izognete doplačilom za zdravstvene storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Poleg tega vam nudijo tudi možnost klica in pogovora z zdravnikom družinske medicine ter medicinsko sestro vse dni v letu. Zdravstvena zavarovanja vam omogočajo tudi hitro dostopnost do specialistov ter ustreznega zdravljenja v primeru, ko je zdravje na preizkušnji. Poleg tega vključujejo tudi izplačilo zavarovalnine in asistenco za več kot 700 operacij s seznama zavarovalnice. Skrb za zobe in ustno votlino je prav tako zajeta v teh zavarovanjih, saj z njimi zagotovite ustrezno skrb za zdravje zob in počutje celotnega telesa. V primeru najhujšega pa poskrbite za svoje najbližje, saj so vam na voljo tudi zavarovanja smrti zaradi nezgode. Sklenite zdravstvena zavarovanja družbe Triglav Zdravje za visoko zadovoljstvo strank, vrhunsko mrežo zdravstvenih izvajalcev, prijazno osebje asistenčnega centra Zdravstvena točka, preprosto uveljavljanje zdravstvenih storitev ter finančno varnost.

 • Triglav turistično zavarovanje

Triglav zavarovalnica nudi zavarovanja za prosti čas, ki vam omogočajo brezskrbno uživanje tako doma kot na potovanjih po svetu. Za varnejše potovanje v tujini je na voljo zavarovanje za kritje nepredvidljivih dogodkov in stroškov odpovedi potovanja. Prav tako se lahko zavarujete za čas, ko uporabljate različna mikro prevozna sredstva, kot so kolesa, električna kolesa, električni skiroji in druga. Aktivnim ljubiteljem športa je na voljo paket osebne zaščite za primer nezgode in povzročitve škode drugim osebam ali njihovim stvarem. Pravilno zavarovanje vam omogoča sproščene proste trenutke in brezskrbno preživljanje prostega časa. Ne glede na to, ali potujete ali uživate v različnih aktivnostih, z zavarovanji za prosti čas lahko poskrbite za svojo varnost in varnost drugih ter se izognete finančnim bremenom v primeru nepredvidljivih dogodkov.

 • Triglav nezgodno zavarovanje in zavarovanje osebne zaščite

Triglav zavarovlanica ponuja nezgodna zavarovanja in zavarovanja osebne zaščite, ki vam omogočajo večjo varnost in finančno zaščito za vas in vaše najbližje. Z izbiro ustrezne nezgodne zavarovalne police z asistenco po poškodbi boste poskrbeli za varnost v vsakdanjem življenju. Potreba po večji varnosti je vse večja, saj se soočamo z različnimi nepredvidljivimi dogodki, kot so nesreče, kibernetski napadi, izguba podatkov in druge težave. Zato je pomembno, da se odgovorno zaščitite s sklenitvijo osebne zaščite, ki vam nudi pomoč v različnih situacijah, kot so nasvet pravnika, pomoč na cesti, finančna zaščita ob zlorabi kartic ali brezposelnosti ter zaščita medicinskih pripomočkov. S tem boste skrbeli za varnost sebe in vaših najbližjih ter si zagotovili finančno varnost v primeru nepredvidenih dogodkov.

 • Triglav zavarovanje za živali

Triglav zavarovalnica nudi zavarovanje malih živali, ki je enostavna rešitev za varnost hišnih ljubljenčkov v primeru nepredvidenih dogodkov, kot so poškodbe in bolezni. Sklenitev pravega zavarovanja za vašega psa ali mačko bo poskrbela za njihovo varnost in vaš mir. Osnovno zavarovanje vključuje stroške zdravljenja in je vseživljenjsko, brez omejitve starosti živali. Lahko izberete med različnimi paketi, ki vsebujejo različna zavarovalna kritja in višino letnega agregata. Dodatna kritja omogočajo prilagoditev zavarovanja glede na potrebe vašega hišnega ljubljenčka, vključno s kritjem pogina, asistence, stroškov nastanitve zaradi hospitalizacije, odgovornosti lastnika živali, zavarovanja med bivanjem v tujini, prevoza, stroškov iskanja izginule ali ukradene živali ter pokopa. S tem zavarovanjem boste poskrbeli za dobrobit in varnost svojega ljubljenčka ter zmanjšali finančno breme v primeru nepričakovanih situacij.

 • Triglav kmetijsko zavarovanje

Triglav zavarovalnica nudi kmetijska zavarovanja namenjena varnosti in zaščiti za kmetovanje, ki je izpostavljeno nepredvidljivi naravi. Zavarovanje posevkov in plodov vključuje celotno rastno dobo, od setve do žetve, medtem ko zavarovanje za živali pokriva primer bolezni ali nezgode. Ta zavarovanja pomagajo kmetom prenesti finančno breme neugodnih vremenskih razmer, bolezni ali poškodb na zavarovalnico, kar omogoča skrben odnos do kmetijske dejavnosti.

 • Triglav življenjsko zavarovanje

Triglav zavarovalnica nudi življenjsko zavarovanje, ki vam omogoča, da poskrbite za finančno varnost svojih najdražjih v primeru vaše smrti. Obstajajo različni paketi življenjskih zavarovanj, ki vam omogočajo tudi varčevanje in izplačilo zavarovalne vsote v primeru smrti zavarovane osebe. S tem zagotovite, da bodo vaši najbližji brez dolgov in finančno zavarovani. Zavarovanje je prilagodljivo vašemu življenju in potrebam, omogoča pa tudi dodatna zavarovanja za nezgode in bolezni.

 • Triglav naložbeno zavarovanje in pokojninsko zavarovanje

Triglav zavarovalnica nudi naložbena in pokojninska zavarovanja, ki vam omogočajo finančno zaščito za vas in vaše najbližje. Naložbena zavarovanja ponujajo kombinacijo varčevanja in življenjskega zavarovanja, kar vam omogoča finančno varnost danes in v prihodnosti. Pokojninska zavarovanja pa poskrbijo za varno jesen vašega življenja. S pravo kombinacijo varčevanja in zavarovanja lahko zagotovite finančno varnost za sebe in svoje bližnje.

 • Triglav specialisti

Z zdravstvenim zavarovanjem Specialisti Nezgoda vam omogočamo hitro obravnavo pri specialistu in podporo pri okrevanju v primeru poškodbe. Zavarovanje vključuje obisk pri specialistu, diagnostične preiskave, enostavne ambulantne posege in ambulantno rehabilitacijo, brez dolgega čakanja, skrbi ali dodatnih stroškov. Tudi fizioterapija je vključena v kritje.

Zavarovanje krije 3.000 EUR za vsak primer nezgode, od tega 600 EUR za ambulantno rehabilitacijo. Sodelujejo s številnimi izvajalci v Sloveniji, zato vam omogočajo hiter dostop do specialista v vaši bližini. Sklenete ga lahko za obdobje od 1 do 10 let, pri čemer je najugodnejša mesečna premija za trajanje 10 let..

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z Zavarovalnico Triglav preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri zavarovalnici Triglav preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Poleg tega smo vedno na voljo za dodatna vprašanja ali pojasnila, tako da boste lahko s polnim zaupanjem in informiranostjo sklenili svoje zavarovanje.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica Triglav je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavrovalnico Triglav kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica Triglav je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavrovalnico Triglav kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj