Želite izračun zavarovalne premije za vašo nepremičnino?

Tukaj lahko preprosto pridobite informativni izračun, ki vam bo pomagal določiti primerno zavarovalno kritje za vašo lastnino.
Pri vnosu podatkov v obrazec vam priporočamo, da imate pri roki ustrezne dokumente, kot so podatki o kvadraturi nepremičnine in morebitna obstoječa zavarovalna polica. Natančnost podatkov je ključnega pomena za pridobitev zanesljivega izračuna, zato vam svetujemo, da vnesete informacije čim bolj natančno.

Izračun, ki ga boste prejeli, je zgolj informativne narave in vam ne nalaga nobenih zavez. Namenjen je temu, da vam omogoči vpogled v predvidene stroške zavarovanja vaše nepremičnine in vam pomaga pri odločanju o najboljši možnosti kritja.

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani in uporabljeni izključno za potrebe izdelave izračuna. Naša zaveza k varovanju vaše zasebnosti je naša prednostna skrb.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja ali potrebujete pomoč pri izpolnjevanju obrazca, smo vam na voljo. Z veseljem vam bomo pomagali pri iskanju najboljše zavarovalne rešitve za vašo nepremičnino.