Kdo sem jaz?

Pozdravljeni, sem Zavarovalko, vaš virtualni zavarovalniški agent. Ker vam želim prihraniti čas nudim sklepanje zavarovanj kar preko spleta. Pripravim vam ponudbe različnih zavarovalnic, da lahko sami izberete najbolj primerno zavarovanje, ne glede na to, kaj želite zavarovati. V tem poslu sem že več kot 13 let, zato vam s svojimi bogatimi izkušnjami lahko kar najbolje svetujem. Tudi po sklenitvi zavarovanja sem vam vedno na voljo za posvet preko e-maila ali klica.

Zakaj izbrati Zavarovalko.si?

Obiski zavarovalnih agentov na domu so dandanes marsikomu odveč, saj bi zaradi hitrega življenjskega tempa zavarovanje radi uredili v kar najkrajšem času. Ponudbe zavarovalnic se med seboj razlikujejo in običajno nam pridobivanje ponudb od vsake zavarovalnice posebej lahko vzame kar precej časa. Ker Zavarovalko ureja sklepanje zavarovanj pri katerikoli zavarovalnici, vam na vašo željo pripravi različne ponudbe, ki jih pošlje na vaš e-naslov, da jih tako lahko primerjate med sabo in izberete najustreznejšo. Na Zavarovalko.si boste dobili neodvisno mnenje izobraženega in izkušenega strokovnjaka, ki vam bo svetoval, pri kateri zavarovalnici najdete najbolj optimalno zavarovanje zase.

Zavarovalko vam lahko pripravi ugodnejšo ponudbo!

Mnogo ljudi meni, da je ceneje zavarovati neposredno pri zavarovalnici, kot pri zavarovalniških posrednikih, a to pogosto ne drži. Izkušnje kažejo, da so cene zavarovanj, ki jih potrošniki sklenejo direktno pri  zaposlenih na zavarovalnici v povprečju dražje, saj imajo agenti, zaposleni na zavarovalnicah običajno določene mesečne kvote, ki jih je potrebno doseči. Ravno zaradi Zavarovalkove  neodvisnosti lahko za vas dobimo dodatne ugodnosti na podlagi izračunov, ki jih pripravimo pri vseh zavarovalnicah.

Kaj nas odlikuje?

Smo neodvisni

Pri Zavarovalko.si imamo sklenjene pogodbe z vsemi zavarovalnicami, zato lahko našim strankam optimalno svetujemo in pomagamo pri izbiri pravega produkta.

Izkušeni

Zaradi dolgoletnih izkušenj že v nekaj trenutkih poiščemo pravo rešitev za vsako željo in potrebo naše stranke. Le v zadnjih treh letih smo zavarovali že več 430 podjetij, skoraj 2700 posameznikov ter sklenili več kot 1520 avtomobilskih zavarovanj.

Hitri

Z nami ne boste izgubljali časa z iskanjem ponudb na različnih zavarovalnicah in s kuhanjem kavic ob obisku agenta na domu. Le z nekaj kliki po našem portalu boste hitro prišli do vseh ponudb na trgu.

Dosegljivi

Za vse nujne primere smo dosegljivi 24 ur na dan, vse dni v letu. Kadarkoli nas lahko pokličete na našo telefonsko številko ali nam pošljete e-mail.

Prilagodljivi

Vedno smo na voljo za telefonski ali videoklic. Ker pa se zavedamo, da so zavarovanja pereča tematika in je stopnja zaupanja nizka ter da vsi nimajo dostopa do pametnih naprav, se lahko dogovorimo tudi za obisk na domu kjerkoli v Sloveniji.

Pri Zavarovalku ste lahko vedno brez skrbi, saj vam bo vedno pripravil najprimernejšo obliko zavarovanja. Zaradi visoke stopnje odzivnosti, ugodnih cen različnih zavarovanj in naše neodvisnosti poskrbimo za vse vaše potrebe. Ni vam potrebno skrbeti za to, kdaj vam poteče zavarovanje, saj je vsaka naša stranka obveščena o poteku zavarovanja, da ga lahko pravočasno obnovi in se izogne morebitnim nevšečnostim.

Pridružite se našim zadovoljnim strankam in se prepričajte sami!
zavarovanja zavarovalko
Zavarovalko.si
zavarovalniški agent

Preberi še ostale članke

 • 20. januarja, 2024

  Pogoji nagradna igra 2024

  Povezava do nagradne igre na Facebooku: https://www.facebook.com/zavarovalko.si/posts/pfbid028CFmp2JPvJNzFeDLMa63H3ys1miqD4VgvNeURC7R8ngExouJVANB8SPi8aZ9eTXdl Instagram: https://www.instagram.com/p/C2UbhD2NXq0/?igsh=MXIwd3dqMDExbGc4bQ%3D%3D Pravila za sodelovanje v nagradni igri: Zavarovalko nagrajuje. Datum začetka: Dan objave na družbenih omrežjih. Datum

  Preberi več
 • 3. oktobra, 2023

  Zavarovanje hiše vaš ščiti pred vsaj 4 nepredvidenimi dogodki

  Nepričakovani dogodki so del našega življenja, vendar pa lahko nekateri od teh dogodkov resno ogrozijo varnost in stabilnost našega doma. V takih trenutkih je zavarovanje

  Preberi več
 • 16. septembra, 2023

  Vodnik po avtomobilskih zavarovanjih: Raziskovanje bistvenih razlik in kritij

  Vodnik po avtomobilskih zavarovanjih: Raziskovanje bistvenih razlik in kritij Avtomobilska zavarovanja so ključna zaščita za voznike in njihova vozila. Razumevanje razlik med različnimi vrstami avtomobilskih

  Preberi več