Suzana Demhasaj

neodvisna zavarovalna zastopnica

Suzana je del ekipe Zavarovalko.si postala nedolgo nazaj. Po končanem šolanju in dolgoletnem delu s strankami v telekomunikacijah, se je podala v zavarovalništvo. Tako je lahko še naprej obkrožena z ljudmi, saj je po naravi družabna in komunikativna oseba. Pravijo, da je delo z ljudmi najtežje, ona pa pravi, da to govorijo tisti, ki ne znajo dobro poslušati in si ne vzamejo dovolj časa za stranke.

Delo neodvisnega zavarovalnega zastopnika se ne konča pri podpisu zavarovalne police, ampak je veliko več. Biti moraš dober poslušalec, imeti razvito empatijo in biti pripravljen stranki pomagati, ne glede na dan ali uro. Vse to pa so tudi Suzanine lastnosti.

S tem razlogom se je odločila pridružiti Zavarovalkovi ekipi, kjer lahko strankam pomaga, ne le da poskrbijo za svojo varnost ampak tudi za varnost njihovih najbližjih. Predvsem to jo je vodilo, da se je specializirala za področje nezgodnih in življenjskih zavarovanj.

Zaveda se, da naloge ki jih prinese ta posel niso vedno lahke. Če pa delaš s strokovno ekipo, kot je Zavarovalko.si in delaš dobro za nekoga, ki ni najbolj vešč zavarovalne politike, lahko dosežeš marsikaj.

Sama pa v tem ko ve, da je naredila nekaj dobrega za nekoga drugega, najde osebno zadovoljstvo.

To je njeno največje poslanstvo. Strokovno, verodostojno in ažurno pomagati strankam.