Sebastijan Sintič

IZVRŠNI DIREKTOR

Sebastijan je direktor in lastnik podjetja Goldin d.o.o. ter ustanovitelj blagovne znamke Zavarovalko.si, kjer je s svojimi 15 letnimi izkušnjami na področju upravljanja osebnih financ zadolžen za vodenje ekipe vrhunskih osebnih finančnih svetovalcev in vodenje podjetja.

Sebastijan se je po končani Ekonomski fakulteti v Ljubljani zaposlil kot finančni analitik za svetovne trge na takrat največji borzni hiši v Sloveniji. Kmalu je nato odšel v zavarovalne vode, kjer se je specializiral na področju premoženjskih zavarovanj za podjetja. Trenutno je eden izmed vodilnih strokovnjakov na področju premoženjskih zavarovanj v Sloveniji.

S svojim znanjem in bogatimi izkušnjami pomaga ekipi Zavarovalko.si pri širitvi poslanstva finančnega opismenjevanja in pomena urejenosti osebnih financ ter dviga kulture in kvalitete finančnega svetovanja. Vodijo ga visoka etična in moralna načela, stranka je pri njemu vedno na prvem mestu in na varni strani, zatorej takšen način dela prenaša tudi na svoje sodelavce.