CROATIA zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z CROATIA zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Kontakt

CROATIA zavarovalnica

Sklenite zavarovanje z Zavarovalnico CROATIA preko Zavarovalko.si

CROATIA zavarovalnica

Croatia zavarovalnica

CROATIA zavarovalnica, podružnica Ljubljana, je del skupine CROATIA s sedežem v Zagrebu, največji zavarovalnici na Hrvaškem, ki ponuja premoženjska, zdravstvena, življenjska in pokojninska zavarovanja.

CROATIA danes uživa zaupanje strank in je zavezana odgovornemu ravnanju. Povezane družbe skupine CROATIA imajo več kot 780 tisoč zadovoljnih strank.

Zavarovalnica CROATIA usmerja naložbe v regiji, vključno s Hrvaško, Slovenijo, BiH, Srbijo in Makedonijo. Od leta 2014 je zavarovalnica CROATIA del skupine Adris, ene od vodilnih podjetij v regiji.

Moč zavarovalnice CROATIA temelji na zaposlenih, ki so zavezani strokovnosti, zanesljivosti, inovativnosti, hitrosti in odgovornosti do strank.

So zaupanja vreden partner njihovim strankam in zaposlenim v okolju, kjer so prisotni. S prepoznavnostjo blagovne znamke, znanjem zaposlenih in bogatimi izkušnjami v regiji, želijo postati sinonim za Zavarovanje.

Njihovo poslanstvo je zagotavljanje dolgoročne finančne varnosti njihovim strankam z vrhunsko ponudbo inovativnih storitev. Zaposlenim zagotavljajo spodbudno delovno okolje ter izpolnjujejo pričakovanja delničarjev.

Zakaj skleniti zavarovanje s CROATIA zavarovalnica preko Zavarovalko.si ?

Izbira pravega zavarovanja je ključna odločitev, ki vpliva na vašo finančno in osebno varnost. Pri Zavarovalko.si smo prepoznali moč in kvaliteto, ki jo nudi CROATIA zavarovalnica, zato smo se odločili za tesno sodelovanje z njimi.

Kaj to pomeni za vas?

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s CROATIA zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro CROATIA zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Zavarovalko.si – poslovne enote:

 • Zavarovalko.si – CELJE
  Lopata 17c, 3000 Celje
  051 353 603

   

 • Zavarovalko.si – PTUJ
  Rajšpova ulica 26, 2250 Ptuj
  040 339 845

   

 • Zavarovalko.si – RADENCI
  Boračeva 40g, 9252 Radenci
  051 376 567

   

Mnenja naših zvestih strank:

Anja Novak
Anja Novak
2023-07-01
Super so mi uredili zavarovanje za družino!
Andraž Mulej
Andraž Mulej
2023-07-01
Odlična ponudba in konkurencne cene! Vse zavarovalnice na enem mestu! Priporočam
JAKA
JAKA
2023-07-01
Najboljša agencija za zavarovanje v Sloveniji.
Marsel Krasovic
Marsel Krasovic
2023-07-01
Izjemno zadovoljen s storitvijo, odnosom in seveda ceno - z lahkoto najcenejsa ponudba za avtomobilsko zavarovanje. Poleg tega smo se dogovorili se za vsa preostala zavarovanja (osebna, zivljenjska…). Toplo priporocam!
Ales Dimec
Ales Dimec
2023-06-29
Poceni avto zavarovanja
Miha Trope
Miha Trope
2023-06-29
Če ne veš pri kateri zavarovalnici zavarovati avto, ni panike, pokliči in svetujejo optimalno zavarovanje za tvoj "jekleni konjiček"
aleksandra vaupotic
aleksandra vaupotic
2023-06-29
Priporočam - kvalitetna in cenovno ugodna zavarovanja
Jasmina G.
Jasmina G.
2023-06-24
Vedno mi preverijo vse možnosti pri vseh zavarovalnicah, odlično!
Dejan Matešič
Dejan Matešič
2023-06-24
Navdušila me je njihova strokovnost in profesionalnost.

Poiščemo vam ustrezna zavarovanja za –

vsa zavarovanja na enem mestu

Pri Zavarovalko.si vam omogočamo, da brez pritiska in hitenja sami pregledate aktualne ponudbe ter izberete najboljše zavarovanje, brez obiska agenta na domu. Vendar smo vam vedno na voljo preko različnih komunikacijskih kanalov, če imate kakršnakoli vprašanja ali nejasnosti.

Zaupajte nam svoje zavarovanje in postanite del zadovoljne družine strank Zavarovalko.si. Verjamemo v kakovost, transparentnost in strokovnost. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vas in vam zagotovili varnost ter mirno spanje. Zahtevajte svoj izračun zavarovanja danes in se prepričajte, da smo prava izbira za vas.

S klikom na ikono nam pošljete hitro povpraševanje – odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Za HišO

ZA Avto

ZA Tujino

ZA Življenje

ZA Zdravje

ZA Podjetje

Kaj ponuja Zavarovalnica CROATIA:

 • CROATIA zavarovalnica – obvezno zavarovanje avta

Croatia zavarovalnica ponuja obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO), ki je nujno in zakonsko predpisano za vse lastnike vozil. Ta oblika zavarovanja igra ključno vlogo pri kritju vaše odgovornosti za morebitno povzročeno škodo drugim udeležencem v primeru prometne nesreče. Zavarovanje AO tako varuje tretje osebe pred finančnimi posledicami, ki bi nastale zaradi škode, ki ste jo povzročili vi ali vaše vozilo.

Izbira obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti je temeljni korak k spoštovanju zakonodaje in zagotavljanju odgovornosti v cestnem prometu. Poleg zakonsko določenih standardov pa imate možnost izbire dodatnih zavarovanj, s katerimi lahko ugodno zavarujete tudi sebe in svoje premoženje. S tem pristopom lahko še dodatno okrepite svojo finančno varnost v primeru nepričakovanih dogodkov na cesti.

 • CROATIA zavarovalnica – AO Plus

Croatia zavarovalnica ponuja AO Plus, priporočljivo dodatno zavarovanje, ki omogoča dodatno zaščito voznika v primeru prometne nesreče. Kljub obveznemu zavarovanju avtomobilske odgovornosti (AO), ki ne krije škode, ki jo povzroči sam povzročitelj nesreče, AO Plus predstavlja pametno izbiro za popolno zaščito.

Z zavarovanjem AO Plus, kot voznik pridobite pravico do odškodnine za morebitne lastne telesne poškodbe in smrt, če ste v nesreči udeleženi kot povzročitelj. S tem zavarovanjem se zagotavlja dodatna finančna varnost voznika, ki v primeru nezgode lahko uveljavlja odškodnino za lastne osebne posledice.

AO Plus tako predstavlja celovito rešitev, ki vozniku omogoča mirnost in dodatno varnost v primeru nepredvidenih situacij na cesti.

 • CROATIA zavarovalnica – nezgodno zavarovanje

Croatia zavarovalnica ponuja nezgodno zavarovanje voznika in potnikov, ki je namenjeno zagotavljanju dodatne varnosti v primeru prometne nesreče. Z dostopno rešitvijo voznik in sopotniki pridobijo kritje za primer smrti ali invalidnosti, ki bi lahko nastala kot posledica nesreče.

To zavarovanje predstavlja pomembno zaščito, ki omogoča finančno varnost v najtežjih trenutkih. S svojo preprostostjo in učinkovitostjo zagotavlja, da voznik in sopotniki prejmejo potrebno podporo v primeru nezgod, kar prispeva k dodatnemu občutku varnosti med vožnjo. Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov tako predstavlja premišljeno odločitev za tiste, ki želijo poskrbeti za dodatno zaščito svojih sopotnikov in sebe v primeru nepredvidenih dogodkov na cesti.

 • CROATIA zavarovalnica – pravna zaščita

Croatia zavarovalnica nudi pravno zaščito v okviru avtomobilskega zavarovanja, ki predstavlja ključno varnostno komponento. Zagotavlja kritje stroškov pravne obrambe v primeru kazenskih in upravno-kazenskih postopkov, ki izhajajo iz uporabe zavarovanega vozila. Hkrati pa pravna zaščita krije tudi stroške uveljavljanja utemeljenih odškodninskih zahtevkov zaradi prometne nesreče s sodelovanjem zavarovanega vozila.

Zavarovancu prinaša pomirjujoč občutek, saj v primeru pravnih zapletov v prometnih situacijah prevzame kritje nujnih stroškov za pravno pomoč. Pravna zaščita vključuje tudi obrambo pred zahtevki drugih oseb, ki izhajajo iz uporabe zavarovanega motornega vozila, s čimer dodatno okrepi zaščito posameznika pred morebitnimi pravnimi izzivi. Z izbiro te storitve poskrbite za celovito zaščito in mirnost v prometnih situacijah, kjer lahko pravna zaščita predstavlja ključno podporo.

Croatia zavarovalnica

Kako hitro lahko sklenem zavarovanje z CROATIA zavarovalnica preko Zavarovalko.si?

V času digitalizacije in hitrega tempa življenja cenimo vaš čas. Ko se odločate za sklenitev zavarovanja pri zavarovalnici CROATIA preko naše platforme Zavarovalko.si, je postopek zasnovan tako, da je čim bolj enostaven in hiter.

Najprej boste morali izpolniti spletni obrazec, kjer nam posredujete osnovne informacije. Na podlagi vaših podatkov bomo za vas pripravili ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ko prejmete ponudbo, lahko preučite pogoje zavarovanja in se v primeru strinjanja odločite za sklenitev zavarovanja.

Celoten postopek, od izpolnjevanja obrazca do prejema potrdila o sklenitvi zavarovanja, lahko traja le nekaj ur. Seveda se lahko čas nekoliko razlikuje glede na vrsto zavarovanja in specifične zahteve. Vendar pa je naša glavna prednost v tem, da zagotavljamo učinkovitost in hitrost, hkrati pa ohranjamo visoko stopnjo strokovnosti in skrbnosti pri obravnavi vsakega posameznika.

Poleg tega smo vedno na voljo za dodatna vprašanja ali pojasnila, tako da boste lahko s polnim zaupanjem in informiranostjo sklenili svoje zavarovanje.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Kaj pomeni za vas če sklenete zavarovanje z CROATIA zavarovalnica preko Zavarovalko.si

Ekskluzivne ponudbe: Zaradi našega neposrednega odnosa s CROATIA zavarovalnica smo v položaju, da strankam prinašamo posebne ponudbe in ugodnosti, ki niso na voljo drugod.

Strokovno svetovanje: Naše bogate izkušnje in poglobljeno poznavanje zavarovalniškega trga nam omogočajo, da razumemo specifične potrebe vsake stranke. Tako vam lahko ponudimo zavarovanje, ki je najbolj primerno za vas.

Personalizirana izkušnja: Vsaka stranka je edinstvena, zato si zasluži personaliziran pristop. Naša ekipa je vedno pripravljena poslušati vaše želje in potrebe ter najti rešitve, ki vam najbolj ustrezajo.

Z izbiro CROATIA zavarovalnica preko Zavarovalko.si tako ne dobite samo kakovostnega zavarovanja, temveč tudi partnerja, ki je vedno na vaši strani.

13

Število let v poslu

15.452

Podpisanih pogodb

5.452

Število strank

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in Zavarovalnica CROATIA je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo Zavarovalnico CROATIA kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj

Neodvisni

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Hitri

Z nekaj kliki do vseh ponudb na trgu.

Strokovni

Visoko izobražen in strokoven kader.

Izkušeni

Več kot 13 let izkušenj s podjetji
in posamezniki.

Prilagodljivi

Vedno na voljo za telefonski
ali videoklic. Pridemo tudi na dom.

Vse na enem mestu

Ob nas ne potrebujete nikogar,
saj imate vse na enem mestu.

V 13 letih delovanja v zavarovalniškem sektorju je ekipa Zavarovalko.si postavila nove standarde, s poudarkom na digitalizaciji in uporabniški izkušnji. Navdihnjeni s tujimi praksami, smo večino poslovanja preselili na splet, kjer stranke brez pritiska in hitenja lahko pregledajo ponudbe, hkrati pa ohranjamo osebni stik za vsa vprašanja in nejasnosti. Z več kot 15.452 podpisanimi pogodbami in 5.452 strankami smo dokaz zaupanja in profesionalnosti. Naša predanost je vidna tudi v 24/7 dosegljivosti, kjer smo vedno na voljo za nujne primere.

Zavarovalko.si odlikuje večletno sodelovanje z vodilnimi zavarovalnicami v Sloveniji in CROATIA zavarovalnico je ena izmed njih. S ponosom predstavljamo CROATIA zavarovalnica kot enega naših ključnih partnerjev, s katerim skupaj zagotavljamo kakovostna in zanesljiva zavarovanja za naše stranke.

Oglasite se pri nas in poiskali vam bomo ugodno in ustrezno zavarovanj